Een ceremonie of ritueel is een hele mooie manier om te werken aan stukken binnenin jezelf. Ik organiseer verschillende rituelen op basis van thema’s, maar we kunnen ook een 1 op 1 ceremonie doen. Over thema’s hoef je niet lang na te denken. Als je ergens op vastloopt, kunnen we daarmee aan de slag: Groei, Zelfliefde, Vertrouwen, Inzicht…

Wat kun je doen?

  • Een op een werken, na een gesprek zullen we kijken wat jij op dit moment nodig hebt.
  • Cacao Ceremonie
  • Healing
  • Ontspanningsmassage (eventueel in combinatie met een healing)
  • Vrouwen Cirkel
  • Retreat

Eén-op-één sessies

In onze drukke levens is het soms moeilijk om de tijd te vinden om te reflecteren en te ontdekken wat we echt nodig hebben. Mijn één-op-één sessies zijn bedoeld om je die ruimte te bieden. Na een diepgaand gesprek, waarin we jouw behoeften en doelen verkennen, zullen we samenwerken aan een gepersonaliseerd traject dat bij jou past. Of je nu worstelt met emotionele uitdagingen, stress, of gewoon behoefte hebt aan begeleiding, ik ben hier om je te ondersteunen.

Cacao ceremonie

De cacao ceremonie is een eeuwenoud ritueel dat de geest opent en het hart verbindt. Tijdens deze ceremonie delen we in een veilige en ondersteunende omgeving heilige cacao en begeleid ik je door meditaties en intentie-instellingen. Het is een krachtige manier om diep contact te maken met jezelf, je emoties te verkennen en jezelf opnieuw te verbinden met de wereld om je heen.

Healing

Healing is een holistische benadering om balans en harmonie in je leven te herstellen. Door middel van energetische en spirituele technieken help ik je om blokkades en negatieve energie los te laten. Dit kan je helpen bij het verlichten van fysieke, emotionele of mentale pijn, en je weer in contact brengen met je innerlijke kracht en welzijn.

Ontspanningsmassage met healing

Een ontspanningsmassage is een geweldige manier om stress en spanning in je lichaam te verminderen. In combinatie met healing, wordt deze ervaring nog diepgaander. Terwijl je lichaam ontspant onder mijn zachte aanraking, zal ik ook energetisch werken om eventuele blokkades op te heffen en de stroom van levensenergie in je lichaam te herstellen.

Vrouwen cirkel

Vrouwen hebben door de geschiedenis heen elkaar altijd ondersteund en geïnspireerd. In mijn vrouwen cirkels brengen we vrouwen samen om een veilige en ondersteunende gemeenschap te creëren. Hier kunnen we onze verhalen delen, leren van elkaars ervaringen en samen groeien. Het is een plek om te vieren en te genezen, waar we de kracht van vrouwelijkheid eren.

Retreats

Onze retreats bieden een ontsnapping uit de dagelijkse drukte en zijn een kans om diep in jezelf te duiken. Of het nu een weekendretreat in de natuur is of een meerdaagse retraite, je krijgt de gelegenheid om te vertragen, los te laten en te groeien. Samen met anderen die op zoek zijn naar transformatie, verkennen we meditatie, rituelen en helende praktijken om jezelf opnieuw te ontdekken.

Door admin